vrijdag 17 februari 2012

Filmpje 5



                                           SOMS VOEGEN WOORDEN NIETS TOE ........



                                     (al kletst de meneer er op onderstaand filmpje flink op los)







                                           Af en toe laat ook ik van me horen:






Vorige week was alles nog wit, voor ik het wist was alles weer groen...
Wondere Wereld!








2 opmerkingen:

  1. Hoi broer Bjork,
    Het lijkt wel of je net zoveel van water houdt als ik. Ik vind het heerlijk, ik kan geen plas zien of ik moet er in. Het leukste is om met je pootjes dingen eruit te vissen. Ik ga desnoods zelfs helemaal met mijn neus onder water als ik een steentje op de bodem zie liggen.
    Ik denk dat we goed overeen zouden komen.
    Ik hoorde je blaffen in het tweede filmpje en ik heb goed staan luisteren. Ik denk dat ik begreep wat je aan het vertellen was. Flessen zijn rare dingen. Af en toe krijg ik van het mensen-zusje hier, een plastiek fles om mee te spelen (van mijn mevrouw mag dat niet, maar stiekem doet het meisje het toch -ach, ze pubert een beetje). Dat maakt dan lekker veel lawaai. En als er nog wat drank in zit, bijt ik zo hard tot ik eraan kan.
    Zalig leven dat we hebben, hé broer? Zoals jouw meneer zegt: we hebben toch maar een mooie kindertijd!
    Hele dikke knuffel en tot een volgende keer,
    Zus Tika

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Tika, Raar is dat die flessen. Als hij op zijn kant ligt vind ik er niets spannends aan, maar staat hij rechtop dan krijg ik de kolder in mijn kop. Ik vind het een leuk spelletje! Maar dan moet er wel een beetje water in zitten want daardoor beweegt er wat in. Ben net terug van de cursus. Moe. Door de vakantie zaten we ineens bij gevorderden honden. Maar ik heb me goed gehouden. Een paar oefeningen kon ik net zo goed als zij!! Dag Tika, Knuffel van je broer, Bjork

    BeantwoordenVerwijderen